Werken bij

Werken als onderwijsheld is meer dan een bijbaan. Je krijgt de kans om jouw passie voor leren en ontwikkelen over te brengen op leerlingen. We zoeken surveillanten met een scherpe blik, bijlesgevers die moeilijke vakken weer leuk maken, ondersteuners die de docent een handje helpen in de klas en alles wat daartussenin zit.

Wil jij het verschil maken in het onderwijs?

Word onderwijsheld

We zijn altijd op zoek naar nieuw onderwijstalent dat het verschil wil maken op een school. Als onderwijsheld heb je een mooie, veelzijdige bijbaan in het onderwijs.

Wij willen dat niet alleen de leerling, maar ook jij groeit in wat je doet. Daarom kun je je bij ons ontwikkelen in verschillende functies en organiseren we cursussen en trainingen. Zo laten we je zien hoe mooi en divers het onderwijs is.

Wat verwachten we van jou?

Als onderwijsheld ben je zelfstandig, leergierig en verantwoordelijk. Je draagt het onderwijs een warm hart toe en weet dat ook over te brengen op anderen. En natuurlijk heb je jouw kennis op orde en ben je communicatief vaardig.

 

Ben jij die ambitieuze, enthousiaste student of net afgestudeerde die benieuwd is naar werken in het onderwijs? Of heb je al onderwijservaring en wil je die uitbreiden? Schrijf je dan snel in als onderwijsheld. Je doet dat door je aan te melden bij Lyceo. Daarover lees je hieronder meer.

Onderwijshelden en Lyceo

Lyceo is de kennispartner van Onderwijshelden. Lyceo is de grootste aanbieder van examentrainingen, huiswerkbegeleiding en nog veel meer. De werving en selectie van Onderwijshelden gebeurt via hen. Dit doen we omdat we willen dat mensen die aan de slag gaan voor Onderwijshelden, eerst al voldoende kennis en ervaring hebben opgedaan binnen het onderwijs bij Lyceo. Op deze manier groei je dus door van examentrainer of huiswerkbegeleider tot onderwijsheld.

Zodra je je hebt aangemeld bij Lyceo nodigen we je uit voor een intensieve selectiedag. Op die dag leer je niet alleen ons kennen, maar leren we jou ook kennen. We kijken dan naar de functies die bij je passen. Meestal kun je daarna snel aan de slag. Heb je directe vragen? Neem contact met ons op via 071 – 790 00 43.

 

Enthousiast geworden? Schrijf je in!

NIKKI VERTELT WAAROM ZE WERKT VOOR ONDERWIJSHELDEN:

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over werken bij Onderwijshelden? Laat het ons vooral weten!