Ontzorg uw team met Onderwijshelden

Ook op uw school komt het vast weleens voor: onverwachte of langdurige uitval van docenten, volle klassen, te weinig surveillanten en/of administratieve druk. Onderwijshelden zijn jonge talenten die uw vaste team kunnen helpen bij deze vraagstukken. Hoogopgeleide jongeren met een groot hart voor het onderwijs, vaak ook nieuwsgierig naar hun kansen in het onderwijs.

lesopvang

Ontzorgen docententeam

U kunt Onderwijshelden op verschillende manieren inzetten. Veelvoorkomende taken zijn bijvoorbeeld surveilleren, nakijken van toetsen, bijspijkeren, onderbezetting opvangen en profielwerkstukbegeleiding. Zo kunnen uw docenten zich richten op hun kerntaken en blijft de kwaliteit van het onderwijs op uw school gewaarborgd.

Lesopvang Plus

Daarnaast bieden we ook Lesopvang Plus. Hierin werken leerlingen aan belangrijke vaardigheden voor de toekomst, zoals presenteren, solliciteren en kritisch leren denken. Er zijn 40 workshops met verschillende thema’s, geschikt voor de onderbouw van vmbo-tl, havo en vwo, voor lesuren van 45 tot 90 minuten.

Multi-inzetbaar

Onderwijshelden staan ook klaar om u te helpen bij het surveilleren tijdens toetsen of examens, nakijkwerk of administratie en/of extra ondersteuning tijdens lessen van uw eigen docenten. U bepaalt in welke vorm Onderwijshelden uw school ontzorgen.

Vaste coördinator

Bij grootschalige trajecten benoemen we een vaste coördinator. Deze is verantwoordelijk voor het rooster en de kwaliteit van de ondersteuning. De coördinator geldt ook als aanspreekpunt voor de school en de Onderwijshelden zelf.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Onderwijshelden? Of heeft u een vraag? We horen het graag via 088 – 392 63 63 of info@onderwijshelden.nl.