Surveillance

Met onze surveillanten weet u zeker dat de pauze, de toetsweek of de examens goed verlopen.

GETRAINDE SURVEILLANTEN

Wat doe je als een leerling tijdens een toets naar het toilet wil? Mag je een leerling helpen als hij uitleg wil over een vraag? En wat doe je als je ziet dat iemand afkijkt? Wij weten precies wat de regels omtrent het afnemen van toetsen of (school)examens zijn en organiseren een training voor onze surveillanten. Zo komen onze helden altijd goed beslagen ten ijs.

U GEEFT ONS HET ROOSTER, WIJ DOEN DE REST

We beschikken over een groot aantal surveillanten die ingezet worden tijdens toets- en examenweken of tijdens pauzes. Onze surveillanten zijn heer en meester in het toetslokaal en kunnen de volledige organisatie van uw toets- of examenweek voor u uit handen nemen. We kunnen desgewenst een dagcoördinator inzetten die alles in goede banen leidt en regelen de roostering en uitbetaling.

Zo hebben uw docenten alleen nog de rode pen nodig en kunnen ze hun kostbare tijd investeren in bijvoorbeeld de kwaliteit van het onderwijs.

MEER WETEN OVER ONZE SURVEILLANCE?

Op zoek naar een flexibele manier om uw pauze-surveillance in te richten? Of wilt u de organisatie van uw toets- en examenweken uit handen geven? We gaan graag vrijblijvend met u in gesprek om te kijken welke oplossingen we u kunnen bieden. U kunt ons altijd bellen of mailen.

Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over Onderwijshelden? Of heeft u een concrete vraag? We horen graag van u!