Referenties

We houden nauw contact met onze scholen om er zeker van te zijn dat ze tevreden zijn over onze diensten. Persoonlijke, kwalitatief hoogwaardige en professionele dienstverlening staat voor ons altijd voorop.

Scholen aan het woord

In de afgelopen jaren hielp Onderwijshelden talloze scholen en andere onderwijsinstellingen door flexibele oplossingen te bieden. Hieronder leest u hoe een aantal scholen de samenwerking met Onderwijshelden heeft ervaren:

Oranje Nassau College

Al enige tijd werkt het ONC op prettige manier samen met Onderwijshelden; wij hebben goede ervaringen met PAL’s  en extra ondersteuning van onze leerlingen. Onderwijshelden is proactief, denkt desgevraagd mee met de school en levert maatwerk.

 

– Marco Bakker, teamleider

COMENIUS BEROEPSONDERWIJS

“De mensen van Onderwijshelden zorgen als externe partij voor een goede relatie met de leerling, waardoor die tot leren komen. Ze denken mee in de schoolorganisatie en zorgen dat de samenwerking werkbaar is en optimaal kan worden benut.”

 

– Veronica Pors, directeur Comenius Beroepsonderwijs

SINT LUCAS MBO EINHOVEN

Onderwijshelden levert wat wij vragen en schakelt snel waar nodig. Al jarenlang een prettige samenwerking zowel met de organisatie als met de studenten die worden ingezet.”

– Crista van der Sanden, examensecretaris

Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over Onderwijshelden? Of heeft u een concrete vraag? We horen graag van u!